Mistä tätä ihme melankoliaa ja nostalgiaa nyt pukkaa? Jostain syystä ajatukset tuppaavat taas koko ajan kääntymään Siihen Mieheen, enkä pidä tästä tilanteesta yhtään. Syitä ja tekosyitä pystyn tietysti keksimään lukuisia, eri asia sitten, mikä niistä on totta vai onko mikään.

Merkurius ei peräänny. :D Sen tarkastin ensimmäiseksi. Olen nimittäin aiemmin huomannut, että kun Merkurius perääntyy, niin meikäläinen haikailee menneeseen. Ei, tällä kertaa tämä ei kelpaa selitykseksi. (Kelpaako koskaan?)  ;)
Kuu on melkein täysi. Olen kuumerkiltäni kalat, mikä tarkoittaa sitä, että olen erittäin herkkä ja tunteellinen ihminen. Totta kai nää fiilikset johtuu kuusta, sehän on selvä. ;)
Olen nukkunut aivan liian vähän. Syön mitä sattuu. En ole ulkoillut varmaan viikkoon, kun taas on jatkuvasti masentavan harmaa sää. Sää nyt saattaa olla ainakin osaksi tekosyy, mutta nuo kaikki muut kyllä vaikuttavat paljonkin olooni. Kuten myös se, että jälleen kerraan huomaavaan vaan nököttäväni kotona. Niin käy hirveän helposti aina loppukuusta, kun rahat alkaa olla lopuillaan. Noin, tarviiko siis enää ihmetellä, miksi ajatukset kääntyy menneeseen? Mähän olen aina tottunut hakemaan "pelastusta" itseni ulkopuolelta. Nyt on todellakin korkea aika mennä käymään vertaistukiryhmässä.

Laitan tähän vielä itselleni muistutukseksi tämän mainion "huoneentaulun". Osaan olla onnellinen ihan itseksenikin, en tarvitse miestä ollakseni "kokonainen".


Theres-so-much-more-to-life.-640x938.jpg

Kuvan lähde: Lessons Learned in Life


Elämä on paljon enemmän kuin vain
haaveilemista jostakusta, joka haluaisi sinut, tai
itkemistä jonkun sellaisen perään, joka ei halua sinua.
On paljon ihanaa aikaa, jonka
voit käyttää itsetutkiskeluun toivomatta
koko ajan, että joku rakastuu sinuun,
eikä sen tarvitse olla tuskallista eikä tyhjää.
Täytä itse itsesi rakkaudella. Älä ketään muuta.
Tule kokonaiseksi itsenäsi. Seikkaile,
istuskele kahvilassa itseksesi, pukeudu nätisti itseäsi varten,
anna itsestäsi muille, hymyile paljon.
Elä itsellesi ja ole onnellinen omillasi.
Lupaan, ettei se ole yhtään vähemmän kaunista.